Ваш список бажань порожній

Якщо бажаєте додати товари у списки бажань, авторизуйтесь

Немає товарів у порівнянні

Додавайте товари до порівняння характеристик та обирайте товар, який вам підійте найкраще

м.Львів, вул. Т.Шевченка б.134А, оф.250
(063) 72-79-073

Каталог товарів

Переваги посудомийних машин

Економія часу та коштів — основні переваги використання посудомийних машин. Доволі стандартне обладнанням для більшості кухонь на сьогоднішній день. Так можна швидше забрати після трапези посуд та ефективніше використати заощаджений час. Саме дане обладнання дозволяє прискорити процес обслуговування клієнтів, зекономити на оплаті праці та робочого часу персоналу.

Такі автомати відрізняються функціональністю, ергономічною конструкцією, низьким споживанням електроенергії й води. Її наявність на кухні з гідністю оцінить кожна господиня чи шеф-кухар!

 

Так, купівля посудомийної машини пов'язана зі значними витратами. Однак, слід звернути увагу на те, що в довгостроковій перспективі пристрій зекономить Ваші ресурси, а, як відомо, зекономив — означає заробив. Через деякий час після покупки посудомийної машини користувачі настільки сильно до неї звикають, що уже й не уявляють собі повернення до миття посуду вручну.

 

Чому посудомийна машина так необхідна?

По-перше, в процесі машинного миття, слід лише завантажити брудний посуд і вивантажити чистий, при цьому, сам процес миття може відбуватися й тоді, коли Вас безпосередньо немає вдома чи на роботі. Це про незалежність.

По-друге, для миття в машині не критичною є наявність гарячого водопостачання.

По-третє, при митті в посудомийній машині витрати води скорочуються не менш, як утричі, в порівнянні з ручною мийкою тих же обсягів посуду.

По-четверте, при митті в посудомийній машині є можливість використовувати найсильніші миючі засоби, бо за шкіру рук можна не перейматися. Це дозволить забути про будь-які алергії і лущення, зіпсований манікюр чи ламкі нігті. До того ж, не будете зі свого гаманця тягнути грошики на рукавички, лікарські креми для чутливої шкіри рук та засоби для відновлення нігтів.

І по-п'яте, мийка в посудомийній машині дає можливість полоскати посуд настільки якісно, що повністю змиває з поверхонь миючий засіб без патьоків, чого не можна досягнути при ручному митті.

Кожен з вищенаведених факторів може служити окремим аргументом на користь придбання надійного агрегату.

Які моменти слід враховувати при купівлі посудомийної машини, аби модель була максимально зручною для Вас?

1. Кількість комплектів посуду. В один набір входить блюдце, чашка, ложка з виделкою і приблизно чотири тарілки. Порахуйте, приблизну кількість осіб, кількість прийомів їжі за день і скільки разів плануєте мити посуд. У підсумку отримаєте мінімальну кількість комплектів посуду до миття. Досвідчені користувачі радять додавати до цього мінімуму ще два-три набори: це місце займе чи то каструля, чи то сковорода.

2. Площа кухні. Бажано відразу визначити де буде знаходитися техніка, тобто виміряти ширину, глибину і висоту цієї ніші. Саме виходячи з цього, буде значно легше підібрати розмір і конфігурацію посудомийного обладнання. Оптимальна відстань між такими приладами, як холодильник, плита, духовка, повинна бути — 40 сантиметрів, в крайньому разі, не менше 15 сантиметрів.

3. Якість і розташування комунікацій: водопостачання, електропроводка, каналізація. Найменші проблеми слід відразу усунути. Неодмінно слід поцікавитись у електрика, яку потужність витримає проводка, і що потрібно зробити, аби розвантажити електролінію. До прикладу, при використанні посудомийки не вмикати мікрохвильову.

4. Кулінарний момент. Якщо обожнюєте консервувати, краще вибрати посудомийну машину з можливістю стерилізації, тобто з обробкою пари. Так Ви зможете максимально швидко підготувати достатню кількість банок. До того ж, ця програма буде незамінною, якщо у вас є малеча.

 

У нашому інтернет-магазині Ви маєте змогу просто і доступно знайти професійне посудомийне обладнання, яке підходять під необхідні вимоги, ознайомитися з інформацією про моделі, марки та виробників посудомийок.

Кожна посудомийна машина оснащена дозаторами для миючих і обполіскуючих засобів, контейнерами, корзинками для склянок, тарілок. Доставка посудомийних машин здійснюється в зібраному вигляді. 

Саме в цей період діє бонусна послуга — безкоштовне встановлення нашими фахівцями!

Сподіваємося, що цей матеріал допоможе Вам визначитися з вибором моделі майбутньої помічниці

Вдалої Вам покупки!

Petrenko Ivan |

10 Травня, 2020

|

Блог Proftorg